Úvod » Multimédia » Multimediální Kuchařka


        

Multimediální Kuchařka

 

Číslo produktu: 60306
Nelze uplatnit slevový kupón
cena bez DPH : 199,00 Kč
cena s DPH (21 %):
240,79 Kč

do košíku:
  ks  

MULTIMEDIÁLNÍ KUCHAŘKA

Už jste měli někdy v ruce CD-ROM titul, který přímo či nepřímo zaměstnal všechny vaše smysly? Pokud ne, zde je první, který tak může učinit - Multimediální kuchařka, kterou v edici CD Labyrint vydala firma DTP STUDIO.

ideální dárek

Titul multimediální kuchařky je zpracován tak, abyste mohli plně využívat možností, které počítačová technika nabízí. Řekněte, co byste dali za to, aby Vaše kuchařská kniha dovedla promítnout film jak se vykostí kachna, jak jednoduše odblanit maso… Desítky právě takových videosekvencí - kuchařských triků a tipů najdete v tomto titulu. V nabízených dvou set receptech se můžete orientovat podle surovin, které právě máte doma, podle typů kuchyní, na kterou máte právě chuť, nebo je limitující Váš čas? Na všechny tyto varianty jsme mysleli a jsou Vám k dispozici na pár kliknutí myší...

Všechny recepty mají nejen známého kuchaře, ale i restaurant, kde je vaří. Není tedy nic jednoduššího než si porovnat Vaše výtvory s originálem. Co říkáte, nabídl Vám někdo takovou možnost? Padesátku TOP restaurací ve svém oboru vybral mistr svého oboru pan Josef Vladař, čestný president asociace cukrářů a kuchařů a majitel známé restaurace na Malé Straně U Vladaře a hotelu Vladař – Praha. Každý podnik poskytl cca čtyři recepty, včetně surovin, postupů, tipů a triků při zhotovování. Někdy nebylo jednoduché, aby kuchař předvedl “na kameru” to, co tají i před svými kolegy z kuchyně. Podařilo se! - A tak se můžete na desítkách videosekvencí detailně seznámit s mnoha zajímavými kuchařskými postupy.

Na titulu se spolupodílelo přes 250 spolupracovníků - od Josefa Vladaře (president asociace), Františka Smejkala (šéf produkce), Richarda Medka (kamera, foto), Zdenka Rytíře (audio studio), Petra Rezka (audio komentář), Štefana Kratochvíla (námět a supervize), Daniela Jenne (programové zpracování), přes 50 majitelů a provozovatelů pražských restaurací až po 50 šéfkuchařů s jejich personálem ....

obsah

ZÁKLADNÍ PARAMETRY
národní, francouzská a etnické kuchyně
200 receptů, více než 100 video sekvencí
radost z vaření – tipy a triky mistrů oboru
osobní gastronomický dohled – Josef Vladař, čestný prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR
k porovnání nabídka 50-ti šéfkuchařů

M2IzM2NlZW